De Carnaval van 2003

 We begonnen deze carnaval met een frisse start ouwe kar opgeruimd en nieuwe kar gehaald. Deze nieuwe kar was echter wel erg hoog dus zijn we in November begonnen met het verlagen van de kar. Vering anders gehangen, assen eronderuit en nieuw gemaakte weer terug, de triangel er weer onder en voilá een schans. Dus kar door de midden en stukje verlagen. Zo gezegd zo gedaan en de kar voor 2003 en de andere jaren was geboren.

 

 Na het horen van de naam van de prins tijdens 11/11 hebben we verzonnen dat de kar over Egypte moest gaan, naar eerder andere ideeën te hebben verworpen.

 

 We begonnen met bouwen in de eerste week van januari met de Sfinx als begin punt. Hierna hebben we nieuwe zijkanten gemaakt (die nu voor altijd passen), want die hadden we nog niet en nooit gehad ook trouwens bij die andere kar.

De torentjes ofwel obelixen werden gemaakt, net als de sarcofagen (die niet één twee drie afwaren).

Na de kar praktisch af te hebben (papier macheeen? was ook al gedaan) konden we beginnen aan de inbouw van de trekker. In snelvaart tempo werd dit gedaan en al gauw was er geen trekker meer te zien.

 

 Nu kon er begonnen worden aan het verven en de bouw van de gigantische vogel achter op trekker. We zijn nu al halverwege februari en dus kon er begonnen worden aan de details en de laatste puntjes op de i ook waren de kostuums al in de maak.

 

 De vrijdag voor de carnaval nog even naar het strand voor het zand, de boxjes erop en klaar.

Carnaval 2003 kon beginnen Kanne’t nie vatte was er klaar voor!

 

 Zaterdag het carnaval was begonnen met meteen een domper, 6e in de optocht bij de vikingen, maar ja we deden niks aan een act en hadden zelfs geen kostuums aan. Het moest gebeuren tijdens de grote optocht. Met goede moet en de kostuums reden we naar de start van de optocht. Het was mooi weer en er stonden rijen met mensen langs de kant. De optocht was nu al geslaagd met zulk weer en zoveel mensen. Maar ja en dan komt die 1e plek er nog bij en iedereen ging uit zijn dak.  

            

         Eindelijk we hadden het geflikt !!!

 

 Zondag moesten we het nog maar eens dunnetjes over doen en dat hebben we gedaan ook weer de 1e plaats en dit hadden we aan het begin van de carnaval nooit voor mogelijk gehouden. Wat een feest!

 

 Het carnaval van 2003 kon nu echt niet meer stuk!

 

Dank aan de voorzitter voor bovenstaand verslag.

Hier zijn de foto's: